Nástroje pre uľahčenie prístupu

sudopark klokocov ubytovanieSudopark ponúka ubytovanie počas celého roka v príjemnom prostredí prírody. Lokalita, kde sa nachádza je vzdialená od ruchu mesta a miesto je tak stvorené pre váš relax a odreagovanie. Na ubytovanie si môžete vybrať spomedzi šiestich dreveničiek.

Ubytovať sa môžete v útulných rekonštruovaných a novopostavených dreveničkách v kombinácii s pohodlím a plným vybavením. Maximálna kapacita ubytovania je 62 lôžok.

K dispozícií je:

  • Meštiacky dom s kapacitou 20 osôb - má tri dvojizbové apartmány pre 4–5 osôb a jeden trojizbový apartmán pre 7 osôb.
  • Sedliacky dom s kapacitou 12 osôb - má tri dvojlôžkové izby s možnosťou umiestnenia dvoch pohodlných prísteliek v každej izbe.
  • Drevenica u Kachliara s kapacitou 10 osôb - má na poschodí dva samostatné štvorposteľové spálne, kúpeľňu s WC a na prízemí sa nachádza veľká obývacia miestnosť s kachľovou pecou, rozkladacím gaučom a plne zariadenou kuchyňou.
  • Kysucká chalúpka s kapacitou 7 osôb - má na poschodí dve trojlôžkové spálne (jedna je priechodná) a na prízemí je obývacia miestnosť s rozkladacím gaučom a krbovými kachľami, kuchynka a kúpeľňa s WC.
  • Drevenica u Igora s kapacitou 12 osôb - je rozdelená na dva mezonety, pričom každý má na poschodí štvorlôžková spálňa s kúpeľňou a WC. V prízemí sa nachádza obývacia miestnosť s krbovými kachľami, rozkladacím gaučom a zariadená kuchynka.
  • Drevenica u Studniara s kapacitou 10 osôb.

Viac informácií na www.sudopark.sk

logo mojekysucelogo euroregionbeskydylogo eu fondyop kvalita ziv prostredia

eures logoarcha logologo snowparadiselogo rrakysucelogo sudopark