Nástroje pre uľahčenie prístupu

Vianočné trhy spojené s príchodom MikulášaV nedeľu, 4. decembra 2016, sa v obci Klokočov konali Vianočné trhy, ktoré boli spojené s príchodom Mikuláša a rozsvietením vianočného stromčeka na námestí pred OÚ Klokočov.


Chvíle čakania na Mikuláša spestril program - plný  pesničiek, básní a tanečného vystúpenia - ktorý si pre všetkých pripravili detičky z MŠ Klokočov, žiaci ZŠ Klokočov a CVČ Klokočov. Občania si pochutili na vianočnej kapustnici, ktorá sa podávala zadarmo, zohriať sa mohli starostovským punčom a taktiež bol pripravený aj detský punč.

Starostka obce Veronika Haferová všetkých srdečne privítala a o 13:00 hod. nastala chvíľa, kedy s príchodom Mikuláša sa rozžiarili všetky detské očká. Za krásne pesničky, riekanky a básne, Mikuláš všetky deti odmenil sladkým balíčkom. Po rozdaní  všetkých sladkých maškŕt sa rozsvietil vianočný stromček, ktorý bude námestie Klokočova hrdo  zdobiť počas adventu a vianočných sviatkov.
Ďakujeme starostke obce Veronike Haferovej za zorganizovanie vianočných trhov, za pripravený program ďakujeme riaditeľke MŠ Klokočov Bc. Ingrid Časnochovej, riaditeľke ZŠ Klokočov Ing. Jarmile Krišťákovej, riaditeľovi CVČ Klokočov PeadDr. Ľubomírovi Kadurovi a všetkým pedagogickým zamestnancom, ktorí sa podieľali na príprave kultúrneho programu. Zároveň ďakujeme všetkým, ktorí sa akýmkoľvek spôsobom podieľali na príprave vianočných trhov.
Pevne veríme, že II. ročník vianočných trhov, spojených s príchodom Mikuláš,a  všetkým navodili príjemnú predvianočnú atmosféru spojenú s priateľskými a rodinnými stretnutiami.
O rok sa tešíme znova!

Fotogaléria

logo mojekysucelogo euroregionbeskydylogo eu fondyop kvalita ziv prostredia

eures logoarcha logologo snowparadiselogo rrakysucelogo sudopark