Nástroje pre uľahčenie prístupu

Dobrý deň
 
Motel Klokočovan stojí v centre obce Klokočov, vedľa hlavného ťahu na Moravu s pekným a lákavým pohľadom na neho. Krátko po roku som ho musela opäť navštíviť v rovnakej udalostí.
Už pri vstupe do Motelu to bolo v inej podobe. Príjemný obsluhujúci personál s úsmevom na tvári, ktorý mi dodával ukludňujúcu situáciu v ktorej som sa momentálne nachádzala. Takisto vedúca Motelu paní Oľga Šperková bola veľmi milá, príjemná a zhovorčivá. Veľmi ma to potešilo a hneď som vedela, že to čo hľadám, som na pravom mieste. Tento Motel som navštívila v smútočnej udalostí a bola som s prípravou i obsluhou smútočného aktu veľmi spokojná. Táto príprava splnila úctu k tejto udalosti.
Viem o čom a prečo to píšem, vážim si tých ľudí, ktorý pracujú v tejto oblastí, lebo aj ja som jedná z nich. Kedže pochádzam z tejto obce Klokočov, aj keď tu nebývam o to viac ma to zaujíma a teší, keď je ten druhý spokojný.
Teraz môžem nahlas vysloviť, že ak sa Vám bude dariť tak ako ste nám to podali "ďakujeme". Uspokojíte každého hosťa či bude v smútočnej alebo radostnej udalosti. Chcem úprimne zaželať vedeniu Motelu Klokočovan aj s príjemným obsluhujúcim personálom, bohatú návštevnosť a veľa síl do budúcna.
 
Za celú rodinu - Muchová
dňa 1.9.2011

logo mojekysucelogo euroregionbeskydylogo eu fondyop kvalita ziv prostredia

eures logoarcha logologo snowparadiselogo rrakysucelogo sudopark