Nástroje pre uľahčenie prístupu

hlasovanie ihriskoVážení spoluobčania!

Obec Klokočov sa zapojila do projektu "Vy rozhodujete, my pomáhame", ktorý je pod záštitou Nadácie TESCO. Náš projekt "Podpora zdravia športom na detskom ihrisku v obci Klokočov" bol úspešný a postúpil do druhého kola. V druhom kole už rozhodujú zákazníci Tesca, teda vy, milí spoluobčania.

Každý zákazník, ktorý od 14. júna do 11. júla 2021, nakúpi v ktoromkoľvek obchode spoločnosti Tesco, dostane po zaplatení jeden hlasovací žetón. Žetón vhodí do hlasovacieho boxu A, B alebo C projektu, ktorý chce podporiť. Projekty s najväčším počtom hlasov od zákazníkov získajú v jednotlivých regiónoch podporu vo výške 1300 eur na realizáciu aktivít. Preto sa obraciame na Vás, milí spoluobčania, aby ste hlasovacie žetóny vhadzovali do hlasovacieho boxu v Tescu v Turzovke s názvom projektu "Podpora zdravia športom na detskom ihrisku v obci Klokočov".

Zvýšite šancu na výhru 1 300 eur, ktoré môže naša obec získať na vybudovanie detského ihriska. Ak nakúpite v inom Tescu, pošlite alebo prineste žetóny na OÚ Klokočov a my ich vhodíme do boxu v Tescu v Turzovke.

Ďakujeme Vám za spoluprácu i za pomoc.

Obec Klokočov

logo mojekysucelogo euroregionbeskydylogo eu fondyop kvalita ziv prostredia

eures logoarcha logologo snowparadiselogo rrakysucelogo sudopark