Nástroje pre uľahčenie prístupu

Do obce Klokočov zavítal MikulášKeďže detičky v Klokočove poslúchali aj tento rok, Mikuláš sa rozhodol, že aj napriek nepriaznivej situácii detičky navštívi a poteší ich sladkým balíčkom.


Tohtoročná organizácia príchodu Mikuláša bola iná. Zatiaľ čo po minulé roky bol príchod Mikuláša spojený s vianočnými trhami, krásnym kultúrnym programom od detí ZŠ, MŠ a CVČ Klokočov, vôňou chutnej vianočnej kapustnice, punčom pre dospelých a deti, stánkovým predajom rôznych vianočných dobrôt, vianočných ozdôb, tento rok sa príchod Mikuláša musel konať s obmedzeniami a dodržiavaním potrebných nariadení. Aj z toho dôvodu, dňa 5. decembra 2020 od 14:00 hod. prichádzali na námestie pred OÚ Klokočov k Mikulášovi deti - postupne z jednotlivých lokalít, aby si prevzali svoj sladký balíček. Balíčky pre deti, ktoré nemohli prísť, sme odovzdali do ZŠ Klokočov a MŠ Klokočov.

Veríme, že príchod Mikuláš potešil a rozšiaril očká všetkých detí, ale potešil aj rodičov v tomto náročnom roku COVID 19. Želáme si, aby budúci rok bol priaznivejší a spoločne sa stretneme na námestí, aby sme privítali Mikuláša opäť krásnymi piesňami, vinšami, koledami a pochutnali si na vianočnej kapustnici.

 

logo mojekysucelogo euroregionbeskydylogo eu fondyop kvalita ziv prostredia

eures logoarcha logologo snowparadiselogo rrakysucelogo sudopark