Nástroje pre uľahčenie prístupu

V piatok 17.04.2015 sa niektorí žiaci ZŠ Klokočov zúčastnili Andersenovej nociV piatok 17.04.2015 sa niektorí žiaci ZŠ Klokočov zúčastnili Andersenovej noci, počas ktorej sa im venovali pani učiteľky Mgr. Zuzana Škorníková a Mgr. Miroslava Smrečková.
Vo večerných hodinách navštívili Obecnú knižnicu v Klokočove, kde ich privítali pracovníčky obecného úradu spolu s pani starostkou Veronikou Haferovou. Zasadacia miestnosť obecného úradu sa zmenila na prekrásne miesto, kde nechýbali zaujímavé knihy, hračky, potreby na písanie a maľovanie, občerstvenie. Príjemnú atmosféru dotvárali zapálené sviečky.
Pani starostka i ostatné pracovníčky prečítali pekné príbehy v slovenčine i angličtine a do čítania sa aktívne  zapájali i naši žiaci. Potom pokračovali v tvorivých aktivitách, ktoré žiakov veľmi zaujali. Prežili veľmi krásny a príjemný večer. Naši žiaci pokračovali rozprávkami a rozprávkovými súťažami už v priestoroch ZŠ Klokočov.
Chceli by sme vyjadriť poďakovanie pani starostke Veronike Haferovej a ostatným pracovníčkam Obecného úradu v Klokočove, ktoré sa venovali žiakom a  pripravili im príjemný večer plný tvorivých aktivít, na ktorý budú dlho spomínať.

Ing. Jarmila Krišťáková
riaditeľka školy

logo mojekysucelogo euroregionbeskydylogo eu fondyop kvalita ziv prostredia

eures logoarcha logologo snowparadiselogo rrakysucelogo sudopark