Nástroje pre uľahčenie prístupu

Andersenova noc 2014V piatok 11.04.2014 sa niektorí žiaci ZŠ Klokočov zúčastnili Andersenovej noci a venovali sa im Mgr. Zuzana Škorníková a Mgr. Miroslava Smrečková.


Vo večerných hodinách žiaci navštívili Kysuckú knižnicu v Čadci, kde ich privítali pracovníčky knižnice s hosťami. Vzácnym hosťom bol regionálny spisovateľ Anton Pajonk, ktorý žiakom predstavil svoju tvorbu a žiaci si vypočuli rozprávku z jeho najnovšej knižky. Ďalšími vzácnymi hosťami boli traja dobrovoľníci z KERIC-u. Dvaja boli pôvodom z Kene a jeden z Číny. Čítali Andersenove rozprávky nielen v angličtine, ale i v slovenčine. Potom prebiehala komunikácia v anglickom i slovenskom jazyku. Bol to krásny a príjemný večer. Naši žiaci pokračovali rozprávkami a rozprávkovými súťažami už v priestoroch ZŠ Klokočov.

Chcela by sme vyjadriť poďakovanie Kysuckej knižnici v Čadci a ich pracovníčkam za spoluprácu. Tiež ďakujem pánovi spisovateľovi Antonovi Pajonkovi a trom dobrovoľníkom z KERIC-u za to, že našim žiakom venovali svoj čas a pripravili im pekný a príjemný večer, na ktorý budú dlho spomínať.

Ing. Jarmila Krišťáková
riaditeľka školy

logo mojekysucelogo euroregionbeskydylogo eu fondyop kvalita ziv prostredia

eures logoarcha logologo snowparadiselogo rrakysucelogo sudopark